Agenda

Venue: Rooms 1&2 - County Hall, New Road, Oxford OX1 1ND. View directions

Contact: Sam Blacker, Team Leader, Director's Officer & Partnership Board  Tel: 07500 793632; email:  sam.blacker@oxfordshire.gov.uk

Link: video link: https://oxon.cc/HIB19052022

Items
No. Item

1.

Welcome by Chairman

2.

Apologies for Absence and Temporary Appointments

3.

Declaration of Interest - see guidance note opposite

4.

Petitions and Public Address

5.

Notice of Any Other Business

14:03 to 14:05

 

To enable members of the Board to give notice of any urgent matters to be raised at the end of the meeting

6.

Note of Decision of Last Meeting pdf icon PDF 242 KB

14:05 to 14:10

5 minutes

 

To approve the Note of Decisions of the meeting held on 10th February 2022 and to receive information arising from them.

7.

Health Protection Update

14:10 to 14:20

10 minutes

 

Presented by Ansaf Azhar, Director of Public Health, Oxfordshire County Council

 

To update members of the public relating to COVID-19 situation in the county or current changes to health protection response work.

 

8.

Performance Report pdf icon PDF 307 KB

14:20 to 14:30

10 minutes

 

Presented by David Munday, Consultant in Public Health, Oxfordshire County Council

 

To Monitor progress and agreed outcome measures

9.

Screening and Immunisation Performance and Recovery pdf icon PDF 672 KB

14:30 to 14:50

20 minutes

 

Presented by Ruchi Baxi, Consultant in Public Health and Gemma Harris, Screening and Immunisation Manager

 

10.

Report from Healthwatch Ambassador pdf icon PDF 86 KB

14:50 to 15:00

10 minutes

 

Presented by Veronica Barry, Senior Community Involvement Officer,Healthwatch Oxfordshire

 

To receive updates from Healthwatch Oxfordshire on topics relevant to the Board.

 

BREAK

15:00 to 15:05

 

 

11.

Performance Deep Dive pdf icon PDF 1 MB

15:05 to 15:20

15 minutes

 

Presented by Rosie Rowe, Head of Healthy Place Shaping, Public Health, Oxfordshire County Council

 

To review Healthy Place Shaping Indicators

 

12.

Access to Nature Programme pdf icon PDF 711 KB

15:20 to 15:40

20 minutes

 

Presented by Lizzie Moore, Public Health Registrar, Oxfordshire County Council

 

13.

Active Oxfordshire - PA Strategy pdf icon PDF 3 MB

15:40 to 16:00

20 minutes

 

Presented by Paul Brivio Active Oxfordshire

 

Additional documents:

14.

Any Other Business

16:00 to 16:05

5 minutes

 

Future HIB meeting dates

 

15 September 2022

17 November 2022