Agenda

Venue: County Hall, Ground Floor, meeting rooms 1 and 2

Contact: Julieta Estremadoyro, Partnership Board Officer  Tel: (01865) 326464; Email:  commissioning.partnershipboard@oxfordshire.gov.uk

Items
No. Item

1.

Welcome by the Chair

2.

Apologies for Absence and Temporary Appointments

3.

Declaration of Interest - see guidance note opposite

4.

Petitions and Public Address

5.

Notice of Any Other Business

14:03 to 14:05

 

To enable members of the Board to give notice of any urgent matters to be raised at the end of the meeting.

6.

Note of Decision of Last Meeting pdf icon PDF 299 KB

14:05 to 14:10

5 minutes

 

To approve the Note of Decisions of the meeting held on 27th May  and to receive information arising from them.

7.

Director of Public Health Update on COVID - 19

14:10 to 14:20

10 minutes

 

Presented by Ansaf Azhar, Director of Public Health, Oxfordshire County Council

 

To update members of the public on the COVID-19 situation in the county.

8.

Performance Report pdf icon PDF 177 KB

14:20 to 14:35

15 minutes

 

Presented by Ansaf Azhar, Director of Public Health, Oxfordshire County Council.

 

To monitor progress and agreed outcome measures.

9.

Report from Healthwatch Ambassador pdf icon PDF 178 KB

14:35 to 14:45

10 minutes

 

Presented by Amier El Agab, Healthwatch Oxfordshire Ambassador

 

To receive updates from Healthwatch Oxfordshire on topics relevant to the Board.

Additional documents:

10.

Tobacco Control Strategy pdf icon PDF 150 KB

14:45 to 15:10

20 minutes

 

Presented by Adam Briggs, Consultant in Public Health, Oxfordshire County Council

 

To update on the Tobacco Control actions across Oxfordshire.

Break

15:10 to 15:15

5 minutes

11.

Mental Health and Mental Wellbeing: Mental Wellbeing Needs Assessment pdf icon PDF 389 KB

15:15 to 15:35

20 minutes

 

Presented by Kat Arbuthnot, Public Health, Oxfordshire County Council

 

To receive the findings and recommendations from the needs assessment.

 

 

12.

Domestic Abuse Strategy pdf icon PDF 293 KB

15:35 to 15:55

20 minutes

 

Presented by Kate Holburn, Head of Public Health Programmes, Oxfordshire County Council

 

To receive an update on the strategic approach to reducing domestic abuse.

13.

Any other Business

15:55 to 16:00

5 minutes