Agenda

Venue: Town Hall, Oxford

Contact: Sue Gibbens, Senior Business Management Support Officer  Tel: (01865) 323580; Email:  susan.gibbens@oxfordshire.gov.uk

Items
No. Item

1.

Welcome by Chairman, District Councillor Andrew McHugh

2.

Apologies for Absence and Temporary Appointments

3.

Declaration of Interest - see guidance note opposite

4.

Petitions and Public Address

5.

Note of Decision of Last Meeting pdf icon PDF 343 KB

11:05

5 Minutes

 

To approve the Note of Decisions of the meeting held on 13th September 2018 and to receive information arising from them.

6.

Joint Health and Wellbeing Strategy pdf icon PDF 1 MB

11:10

10 Minutes

 

Report presented by Dr Jonathan McWilliam.

 

Draft report for noting.

7.

Performance Report Proposal pdf icon PDF 317 KB

11:20

20 Minutes

 

Report presented by Val Messenger

 

To agree a new set of performance indicators and target outcomes to reflect the new priorities.  Also to decide which are reported regularly to the HWB.

8.

Housing and Homelessness, including Rough Sleeping pdf icon PDF 318 KB

11:40

20 Minutes

 

Report presented by Jo Barrett and Nerys Parry.

 

Latest performance report and update on rough sleeping from Housing Support Advisory Group.

 

9.

Tobacco Control Alliance pdf icon PDF 274 KB

12:00

10 Minutes

 

Report presented by Eunan O’Neil.

 

Report on the purpose and actions of this new group.

 

10.

Director of Public Health Annual Report 2019 pdf icon PDF 3 MB

12:10

10 Minutes

 

Report presented by Dr Jonathan McWilliam.

 

To Receive and discuss the annual report.

11.

Public Health - Health Protection Forum pdf icon PDF 105 KB

12:20

15 Minutes

 

Report presented by Eunan O’Neil.

 

Report on performance on immunisation, screening, health protection and air quality.

12.

Communications and Campaigns

12:35

10 Minutes

 

Verbal update from Mish Tullar.

 

Discussion on potential for working together on health promotion campaigns.

 

13.

Domestic Abuse Strategy Group pdf icon PDF 624 KB

12:45

15 Minutes

 

Annual report presented by Sarah Breton and Sarah Carter.

 

 

14.

Healthwatch Ambassador Report pdf icon PDF 162 KB

13:00

10 Minutes

 

Report presented by Richard Lohmann.

 

Update from the Healthwatch Ambassador.

15.

Government Letter pdf icon PDF 67 KB

13:10

5 Minutes

 

Letter presented by Cllr Lawrie Stratford.

 

Approval required for sending letter to the Secretary of State for Health and Social Care.

16.

Any Other Business and Forward Plan pdf icon PDF 104 KB

13:15

5 Minutes

 

Presented by Cllr Andrew McHugh

 

The Forward Plan is presented by District Cllr Andrew McHugh, Chairman of the Health Improvement Board.  The Board is asked to note the items on the forward plan and propose any areas for future discussion.