Agenda

Venue: Virtual Meeting

Contact: Julieta Estremadoyro  Tel: (01865) 816464; Email:  julieta.estremadoyro@oxfordshire.gov.uk

Note: Link to the livestream: https://oxon.cc/ACSN26112020 

Items
No. Item

1.

Welcomes and introductions

15:30 to 15:33

3 minutes

 

Welcomes and introductions by the Chair Dr David Chapman

2.

Apologies for absence and temporary appointments

15:33 to 15:35

2 minutes

3.

Minutes, matters arising and action log pdf icon PDF 342 KB

15:35 to 15:40

5 minutes

 

To approve the minutes of the previous meeting on 29th September and receive updates to the action log

4.

Performance, activity and finance report pdf icon PDF 1 MB

15:40 to 16:00

20 minutes

 

Presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner and Steve Thomas, Performance & Information Manager (Social Care), Oxfordshire County Council

 

5.

Schedule 3 to Section 75 - Contributions and Risk Share arrangements for 2020/21 pdf icon PDF 128 KB

16:00 to 16:10

10 minutes

 

Presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner, Oxfordshire County Council

 

6.

Proposed changes to Section 75 agreement - Update pdf icon PDF 484 KB

16:10 to 16:25

15 minutes

 

Presented by Ian Bottomley, Head of Mental Health & Joint Commissioning, Oxfordshire Clinical Commissioning Group

Additional documents:

7.

Forward Plan

16:25 to 16:30

5 minutes

 

Suggestions to be included in the Forward Plan

8.

Any other business

16:30 to 16:40

10 minutes