Agenda

Venue: Virtual meeting

Contact: Julieta Estremadoyro  Tel: (01865) 816464; Email:  julieta.estremadoyro@oxfordshire.gov.uk

Note: Link to the livestream: https://oxon.cc/BCFund24112020 

Items
No. Item

1.

Welcome and Introductions

14:00

1 minute

 

Welcome and Introductions by the Chairman, Cllr Stratford

2.

Apologies for absence and temporary appointments

14:01 to 14:02

1 minute

 

3.

Minutes and matters arising pdf icon PDF 335 KB

14:02 to 14:10

8 minutes

 

To approve the minutes of the previous meeting on 22nd September 2020 and receive updated to the action log.

4.

Finance, Performance & Activity Report pdf icon PDF 2 MB

14:10 to 14:50

40 minutes

 

Presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner and Steve Thomas, Performance Information Manager (Social Care), Oxfordshire County Council

 

5.

Schedule 3 to Section 75 - Contributions and Risk Share agreements 2021/21 pdf icon PDF 128 KB

14:50 to 15:00

10 minutes

 

Presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner, Oxfordshire County Council

 

6.

Proposed changes to the Section 75 - Update pdf icon PDF 484 KB

15:00 to 15:15

15 minutes

 

Presented by Ian Bottomley, Head of Mental Health & Joint Commissioning, Oxfordshire Clinical Commissioning Group

Additional documents:

7.

Variation to section 75 for Hospital Discharge Scheme pdf icon PDF 172 KB

15:15 to 15:30

15 minutes

 

Presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner, Oxfordshire County Council

 

8.

Funded Nursing Care (FNC) claims update

15:30 to 15:45

15 minutes

 

Presented by Ian Bottomley, Head of Mental Health & Joint Commissioning, Oxfordshire Clinical Commissioning Group

9.

Forward Plan

15:45 to 15:50

5 minutes

 

Suggestions to the Forward Plan

10.

Any other Business

15:50 to 16:00

10 minutes