Agenda

Venue: Ground Floor, Meeting Room 1, County Hall, New Road, Oxford OX1 1ND

Contact: Julieta Estremadoyro  Tel: (01865) 816464; Email:  julieta.estremadoyro@oxfordshire.gov.uk

Items
No. Item

1.

Welcome and Introductions

10:00 to 10:04

4 minutes

 

Welcome and introductions by the Chairman Cllr Stratford.

2.

Apologies for Absence and Temporary Appointments

10:04 to 10:05

 

3.

Minutes and matters arising pdf icon PDF 376 KB

10:05 to 10:10 am

5 minutes

 

To approve the minutes of the previous meeting on 25th September 2019 and receive updates to the action log.

4.

Finance, Performance & Activity Report

10:10 to 10:45

35 minutes

 

Report presented by Kathy Wilcox, Finance Business Partner, Oxfordshire County Council.

 

A paper regarding this item will be published at a later date.

5.

Equipment Update pdf icon PDF 250 KB

10:45 to 11:00

15 minutes

 

Report presented by Mary Applegate, Occupational Therapy Clinical Lead, Oxfordshire Clinical Commissioning Group.

6.

Support at Home Transformation pdf icon PDF 1 MB

11:00 to 11:20

20 minutes

 

Report presented by Helen Wake, Strategic Commissioning Manager – Home Care, Oxfordshire County Council and Oxfordshire Clinical Commissioning Group.

7.

Oxfordshire Prevention Framework 2019-2024 pdf icon PDF 3 MB

11:20 to 11:40

20 minutes

 

Report presented by Jackie Wilderspin, Public Health Specialist, Oxfordshire County Council.

Additional documents:

8.

Self-Funder Offer pdf icon PDF 340 KB

11:40 to 11:55

15 minutes

 

Reported presented by Lara Fromings, Lead for Care and Support Brokerage, Oxfordshire County Council.

9.

Any other Business and Forward Plan

11:55 to 12:00

5 minutes

 

Discussion and suggestion for future items.